Diákként is SZÉP Kihívás nevezési adatok megadása:

A nevezési felületen bekért személyes adatok adatkezelője a Szabadidős Élmény Programok Egyesület. Az adatkezelés célja a SZÉP Kihívás kerékpáros túra megrendezése.

A nevezési időszak március 20-tól május 1. (szerda) éjfélig tart, tehát május 2-től nevezéseket már nem áll módunkban elfogadni. A helyszínen nincs lehetőség nevezésre!

Kérünk ha több résztvevőt nevezel akkor minden személyre külön – külön töltsd ki az űrlapot, még akkor is ha ugyanazokat az elérhetőségeket (pl. email cím) szeretnéd megadni.

Csoportos nevezésre is van lehetőség, érdeklődjetek emailban vagy telefonon.

A diákokat kísérő szülő/felnőtt ezen a távon ingyenes részvételre jogosult, azonban a nevezési adatokat kérjük ő is töltse ki, csak utalnia nem kell.

Amennyiben Diákként hosszabb távon indulnál, 200 vagy 257km kérünk a nevezésedet az alábbi oldalon add le: SZÉP Kihívás nevezés - nagy távok
Irányítószám, Város
Utca, házszám
Például: +36 20 123 4567
8 és 12 év közötti gyermekek csak a Családi / Diákként is SZÉP Kihíváson vehetnek részt, és kizárólag szülői/felnőtt kíséret mellett. (8éves kor alatt a részvétel nem lehetséges!) 12 és 14 év között szülői/felnőtt kísérettel vehetnek részt a SZÉP Kihíváson – nem szülői kíséret esetén, szülői beleegyező nyilatkozatot kérünk. (letöltések menüből letölthető) Egy felnőtt maximum 8 fiatalt kísérhet. 14 és 18 év között szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. (letöltések menüből letölthető)
Például: +36 20 123 4567

Nevezési díj: 1000 Ft

Kísérő felnőttnek ezen a (32km) távon nem kell nevezési díjat fizetnie!

Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.

A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül az IX. SZÉP Kihívás / Diákként is SZÉP Kihívás hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a regisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a nevezési díj elutalása után pár nappal.
(A várólistáról a befizetéssel nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés. Minden hét keddjén frissítjük ezt a nyilvántartást.)

A nevezési díjat a következő számlaszámra utald:  10700103-74181511-51100005 (CIB Bank)
Közleménybe kérjük mindenképpen írd be:Támogatás – Neved – Szül. éved
Számlatulajdonos: SZÉP Egyesület

KÉRJÜK, KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE ÉS A VISSZAIGAZOLÓ LEVÉL MEGÉRKEZÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN a résztvevő nevét, születési évét, illetve a „Támogatás” szövegrészt feltüntetve) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS, EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.
A NEVEZÉST AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK MÁJUS 3-A, DÉLI 12 ÓRÁIG.
POSTAI CSEKKEN ÉS BANKFIÓKBAN TÖRTÉNŐ BEFIZETÉS NEM ELFOGADHATÓ AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.

Egyszerre több nevezési díj is befizethető. Ekkor mindegyik befizetett résztvevő neve és születési dátuma jelenjen meg a közlemény rovatban a TÁMOGATÁS szó mellett. Kérünk, ha a közlemény rovatban nem lenne elegendő hely a ‘Támogatás’ szó mindenképpen egészben szerepeljen, minden máson rövidíthetsz, de ha úgy érzed nem egyértelmű lett a rövidítés, jelezd emailban.

Szabadidős Élmény Programok Egyesület elérhetősége: +36 (20) 950-4850, +36 (20) 971-6111, info@szepkihivas.hu

reCAPTCHA is required.