SZÉP Kihívás / Nagyon SZÉP Kihívás nevezési adatok megadása:

A nevezési felületen bekért személyes adatok adatkezelője a Szabadidős Élmény Programok Egyesület. Az adatkezelés célja a SZÉP Kihívás kerékpáros túra megrendezése.

A nevezési időszak február 15. (szerda) éjféltől április 23. (vasárnap) éjfélig tart, tehát az április 24-én beérkezett nevezéseket már nem áll módunkban elfogadni. A helyszínen már nem lesz lehetőség nevezésre!

Kérünk ha több résztvevőt nevezel akkor minden személyre külön – külön töltsd ki az űrlapot, még akkor is ha ugyanazokat az elérhetőséget (pl. email cím) szeretnéd megadni.

Irányítószám, Város
Utca, házszám
Például: +36 20 123 4567

267 km ugyancsak 12 órás szintidővel! A IV. Nagyon SZÉP Kihívás elindítása jelentkezési létszámhoz kötött. Minimum jelentkezői létszám: 15 fő.

Az élesrajttól mindenki a maga tempójában, önállóan teljesíti a túratávot. Ugyanakkor lesz egy vagy létszámtól függően több szervezői főmezőnyünk is, 24-25-ös átlagtempóval, akikhez bátran csatlakozhatsz.

A hozzájárulással a Tudatos Lépések Kft. megkapja az elérhetőségi adataimat (név, telefonszám, e-mail cím, település, születési év).

A hozzájárulás nem kötelező és bármikor visszavonható.

A Tudatos Lépések Kft. adatvédelmi szabályzata: Adatkezelési tájékoztató - Tudatos Lépések Kft.

Nevezési díj: 6000 Ft

A nevezési díjból 1000 Ft-al a  Mosolygó Szemekért Alapítvány fejlesztő, társasjáték és sporteszköz beszerzését támogatjuk. Az Alapítvány a Kecskeméti EGYMI székhelyén működő tanulásban akadályozott (enyhe értelmi fogyatékos) tanulók általános iskoláját segíti. A számukra felajánlott összeget az indulás előtt ünnepélyes körülmények között adjuk át.

Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.

A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül az VIII. SZÉP Kihívás hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a regisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a nevezési díj elutalása után pár nappal.
(A várólistáról a befizetéssel nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés. Minden hét keddjén frissítjük ezt a nyilvántartást.)

A nevezési díjat a következő számlaszámra utald:  10700103-74181511-51100005 (CIB Bank)
Közleménybe kérjük mindenképpen írd be:Támogatás – Neved – Szül. éved
Számlatulajdonos: SZÉP Egyesület

KÉRJÜK, KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE ÉS A VISSZAIGAZOLÓ LEVÉL MEGÉRKEZÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN a résztvevő nevét, születési évét, illetve a „Támogatás, VIII. SZÉP Kihívás” szövegrészt feltüntetve) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS, EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.
A NEVEZÉST AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK ÁPRILIS 25-E, DÉLI 12 ÓRÁIG.
POSTAI CSEKKEN ÉS BANKFIÓKBAN TÖRTÉNŐ BEFIZETÉS NEM ELFOGADHATÓ AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.

Egyszerre több nevezési díj is befizethető. Ekkor mindegyik befizetett résztvevő neve és születési dátuma jelenjen meg a közlemény rovatban a TÁMOGATÁS szó mellett, ugyanis csak azok nevezését tudjuk elfogadni, akit az utalás alapján név szerint is be tudunk azonosítani.

Szabadidős Élmény Programok Egyesület elérhetősége: +36 (20) 950-4850, +36 (20) 971-6111, info@szepkihivas.hu

reCAPTCHA is required.