SZÉP Családi Kihívás regisztrációs adatok megadása

A nevezési felületen bekért személyes adatok adatkezelője a Szabadidős Élmény Programok Egyesület. Az adatkezelés célja a SZÉP Kihívás kerékpáros túra megrendezése.

Szeretettel várjuk a sportolni, bringázni szerető családokat a számukra ideális, jóval kisebb távolságú körre, melyet legutóbb ovis korú gyermekek is nagy lelkesedéssel tekertek körbe.

A IV. SZÉP Családi Kihívás nevezési határideje április 26. (szerda) éjfélig tart, tehát az április 27-én beérkezett nevezéseket már nem áll módunkban elfogadni. A helyszínen már nem lesz lehetőség a nevezésre!

A SZÉP Családi Kihíváson való részvétel ingyenes, de az előnevezés kötelező.

A család azonosítója a családtagok beazonosításához szükséges. Kérlek, hogy ugyanazt az azonosítót használd minden családtag regisztrációjakor!
Például: +36 20 123 4567

A hozzájárulással a Tudatos Lépések Kft. megkapja az elérhetőségi adataimat (név, telefonszám, e-mail cím, település, születési év).

A hozzájárulás nem kötelező és bármikor visszavonható.

A Tudatos Lépések Kft. adatvédelmi szabályzata: Adatkezelési tájékoztató - Tudatos Lépések Kft.

A regisztrációs felület kitöltése, és az adatok elküldése után a nevező automatikusan felkerül a IV. SZÉP Családi Kihívás hírlevelére. Ugyanakkor a nevezés elfogadása a csaladiregisztraltak.szepkihivas.hu internetes nevezési listán ellenőrizhető a regisztráció elküldése után pár nappal. (A várólistáról nem automatikusan történik az elfogadott listába kerülés. Minden hét keddjén frissítjük ezt a nyilvántartást.)

A IV. SZÉP Családi Kihíváson történő részvétel ingyenes.

Szabadidős Élmény Programok Egyesület elérhetősége: +36 (20) 950-4850, +36 (20) 971-6111, info@szepkihivas.hu

reCAPTCHA is required.