SZÉP Kihívás MINI regisztrációs adatok megadása

SZÉP Kihívás MINI – avagy bringázzanak a kicsik is!
Úgy döntöttünk, hogy az idei év sem maradhat el bringázás nélkül, ezért egy kisebb táv tekerésére buzdítunk benneteket gyermekeitekkel együtt.
2020. augusztus 29-én szombaton reggel 9 órakor szeretettel várunk benneteket a kecskeméti Auchan mögött, hogy együtt tudjunk tölteni egy kis időt.
Bringáznál de nincs kivel vagy csak most barátkozol a bringázás gondolatával? Nem tudod mennyit tudsz tekerni vagy éppen milyen tempóban? Kerékpároznál a gyerkőccel, de nem tudod merre? Kihívás a táv vagy csak a mozgás? Gyere tarts velünk és segítünk!

Részvétel: ingyenes
Minden kerékpárosnak bukósisak, és minden gyermek mellé felnőtt kísérő kötelező!
Táv: 17 km – Auchan – Kadafalva – Ballószög – Kecskemét útvonalon
Sebesség: kb. 15-17 km/h
Szervezők: Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi Szervezete és Szépné Panda Tímea – MetLife tanácsadó

A család azonosítója a családtagok beazonosításához szükséges. Kérlek, hogy ugyanazt az azonosítót használd minden családtag regisztrációjakor!
Például: +1 20 123 4567

– Részt vehet, aki biztonságosan kerékpározni tud és a közúti kerékpározás szabályait ismeri (14 év alattiak csak szülői kísérettel vehetnek részt a túrán).
– KRESZ szabályainak betartása kötelező!
– Külön sportorvosi engedély nem szükséges, mindenki saját felelősségére indul!
– A szervezőktől kártérítés semmilyen jogcímen nem igényelhető!
– Kerékpárosoknak a rajtnál és a túra ideje alatt fejvédő sisak használata ajánlott!
– A jelentkezéssel mindenki elismeri, hogy a túrára felkészült, kerékpárja jó műszaki állapotban van, a részvételre alkalmas.
– A kötelezően előírt tartozékok, felszerelés (pl. megfelelő világítás, fényvisszaverő mellény) megléte is szükséges, ezen kívül ajánlott tartalék belsőt, pumpát is magaddal hoznod, defekt bármikor előfordulhat.
– Ne csak az általunk biztosított frissítőpontokra hagyatkozz, ahhoz, hogy kétszázig elszámolj, folyamatos kalória- és folyadékutánpótlás szükséges.
– Esetleges sérülést, illetve a túra feladását az ellenőrzőpontokon, vagy a túraközpontban, vagy a megadott telefonszámokon mindenképpen jelezd felénk!
– Műszaki probléma elhárítása (pl. defekt) önálló feladat (de ha megoldhatatlan technikai gondod akad, a megadott telefonszámokon értesítsd a szervezőket!).
– A résztvevők beleegyeznek, hogy a túrán készült fotók, videofelvételek külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek. Megjelenésükért díjazás semmilyen címen nem illeti meg őket.