A SZÉP Kihívás önmagában is nagyon komoly feladat, de még a teljesítők között is vannak olyanok, akiket külön ki kell emelnünk, mert többet, nagyobbat, vagy az emberi küzdés elképesztő teljesítményét hordozzák magukban.

Fekete Gábor (KAKK – Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub) Kiskunfélegyházáról betekert Kecskemétre, végigment a Még Szebb SZÉP Kihívás távunkon, majd célbaérkezés után még ledolgozta a lángost is, hiszen hazatekert Kiskunfélegyházára. Valahol háromszáz fölött fékezett csak le:)

Burgmann Róbert Gödöllőről indult, a SZÉP Kihívás távját a Ceglédi Első Sor (C.E.S.) csapatával robogta végig, majd a célbaérkezés után szintén két keréken célozta, és találta meg gödöllői otthonát. 462 km, 16 óra 53 perc nyeregben eltöltött idő!!!

Farkas Mihály, a mi Misink, rá pedig szavak sincsenek… Sportol, triatlonozik, teljesíti a SZÉP Kihívást, aztán egy szomorú őszi nap egy motorosbaleset következtében amputálni kell az egyik lábát. Misi persze nem adja fel a sportos életformát, sérülése után fél évvel már ott van a SZÉP Családi Kihíváson, teker nyugodt tempóban egy 30-40 kilométert, és kitűzi a nagy célt: egy év múlva lebringázni a SZÉP Kihívás mind a 207 kilométerét.
Naná, hogy sikerült neki, és csak azért nem írjuk, hogy happy end, mert ez még messze nem a vége